News

Widecos söker mättekniker / teknisk support

superheros
WIDECO SÖKER MÄTTEKNIKER/TEKNISK SUPPORT


Om oss

Wideco Sweden AB:s försäljning av övervakningssystem för läckagedetektering på den svenska och internationella marknaden går i en mycket positiv riktning och vi ser en stor potentiell marknad internationellt. Vi vill därför förstärka vår organisation med ytterligare en mättekniker/teknisk support för placering på vårt kontor i Borås.
Din inriktning kommer att vara mätteknik och support gällande WiDetect, ett unikt stationärt och portabelt övervakningssystem som kan detektera de flesta vätskor som vatten, kemiska lösningar, olja och ånggas samt lokalisera felställen. Låter det intressant? Läs vidare !

Dina arbetsuppgifter
I din roll som mättekniker/teknisk support kommer du att arbeta med montering och installation ute hos kund, där arbetsuppgifterna bland annat innefattar lokalisering av fel och läckage, mätning och analys, drift- och underhållsplanering samt dokumentation. Ditt ansvar är att vara experten inom WiDetect!

Du kommer självständigt att arbeta med följande arbetsuppgifter:
• Mätteknik: Mätningar på system hos kund, förbereda system för installation och årskontroll
• Montering: Montering av larmenheter, kretskort, apparatlådor samt kvalitetskontroll
• Teknisk support: Internt säljstöd samt extern support mot kunder gällande WiDetect
• Utbildning: Utbildning inom larmteknik, mjukvaror och dylikt för kunder och partners

Wideco erbjuder dig ett arbete med frihet under ansvar där du får chansen att arbeta med marknadsledande produkter och resor över hela världen. Wideco är ett litet företag med stark kultur som värnar om personlig utveckling med målet om att bli en av Västsveriges bästa arbetsplatser. Vi söker dig som vill vara med på den resan!

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete på fältet inom installation/elektronik och trivs med att resa, då det förekommer mycket resande i tjänsten. Utbildning inom elektronik eller likvärdig utbildning är meriterande. Då Widecos kunder och återförsäljare finns på den internationella marknaden, är det viktigt med mycket goda kunskaper i engelska. Tyska är meriterande.
Som person är du utåtriktad, engagerad och duktig på att skapa långsiktiga kundrelationer. Då rollen innebär att agera teknisk support och delaktighet i utbildningar, ser vi gärna att du har en god pedagogisk förmåga. Wideco välkomnar även nya idéer och förbättringsförslag, varför vi tror att du som söker är nytänkande och lösningsorienterad.
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 30 juni.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta
Lotta Preijde: 0709-38 44 19 eller lotta@effektiv.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.