News

Är du vår nya systemutvecklare på Wideco?

 

Wideco expanderar och vill nu förstärka vår organisation med ytterligare en grym programmerare till vårt utvecklingsteam med ansvar för att driva utvecklingen av våra olika mjukvaror.

 

Är du en passionerad och skicklig Systemutvecklare?
Wideco söker en driven programmerare som vill vara med och utveckla framtidens mjukvara för mätanalys. Vi expanderar internationellt, utvecklar flera nya affärsområden och marknader och behöver nu din hjälp.

Vem är det vi söker?
Du är självgående, har ett brinnande intresse för programmering och trivs med att arbeta i högt tempo. Du är stabil, noggrann, effektiv och har en förmåga att snabbt förstå teknik. Du har stort eget driv och trivs att arbeta i team. Du är en kvalitetsmedveten och målfokuserad programmerare som arbetar prestigelöst. Har du erfarenhet av att arbeta som teamledare är det ett plus.

Du har ett stort intresse och förståelse för elektronik och teknik. Du har humor och uppskattar ett företag med högt i tak där det är nära till beslut och där vi har roligt på jobbet. Du är social, har en positiv inställning, och kan arbeta effektivt och strukturerat då vi driver flera parallellt pågående projekt, både stora som små.

Vad kan vi erbjuda?
Wideco är ett tekniskt och innovativt produkt- och tjänsteutvecklingsbolag med huvudkontor i Borås. Vårt mål är att bli en av Västsveriges bästa arbetsplatser och vi arbetar mycket målmedvetet med CSR frågor och för att skapa ett starkt och välmående medarbetarteam.  Hos oss får du vara med och ta fram, utveckla och underhålla många olika typer av mjukvaror och webblösningar samt följa med på resor världen över som tekniskt stöd vid säljmöten / utbildningar.

Vi erbjuder dig en attraktiv arbetsplats där passion, engagemang, humor, ny teknik och driv är våra ledord.

Våra tekniska krav på dig, goda kunskaper inom några av följande område:

  • Installation, drift och underhåll av server
  • Objektorienterad utveckling i C++ eller Delphi, .NET
  • HTML5 och CSS med responsivitet
  • Javascript
  • SQL databaser.
  • Kommunikation TCP/IP, REST

Önskvärt om det även finns kunskap om detta 

  • WordPress (drift, installation, modifiering av teman och plugin).
  • jQuery
  • Objektorienterad PHP-utveckling

Vad kan du mer?
Flytande svenska och engelska i tal

Goda datakunskaper.
B-körkort.

Mejla din ansökan till kjw@wideco.se. Urvalet sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.