News

Ny förstärkning till Widecos service- och supportteam

Vi säger varmt välkommen till Martin Thor som ny WiDetect tekniker och därmed stärker Widecos service- och supportteam!

Så här presenterar sig Martin själv: ”Jag bor tillsammans med min sambo Malin i en något för liten lägenhet i centrala Borås. Mitt största intresse är båtar och båtliv vilket utövas aktivt under den varmare delen av året, då jag älskar att tillsammans med min sambo och vänner åka ut i Göteborgs skärgård.  Annars på min fritid umgås jag mycket med min familj och vänner, gärna över en god bit mat och dryck. I mitt jobb som WiDetect tekniker ser jag fram emot att arbeta med skickliga och kompetenta medarbetare och med högkvalitativa läckageövervakningsprodukter. Wideco är ett spännande företag med stora utvecklingsmöjligheter och jag är glad över att vara en del av vår gemensamma framtida resa.”

IMG_0604

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.