Apputveckling

Vi har nu möjligheten via vårt systerbolag Wappme Interactive AB att erbjuda våra kunder och partners stöd vid utveckling av mobila appar.

Wappme

 

 

Apputveckling

 

Möjligheterna

Under de år vi har arbetat med att utveckla vår egen mjukvara för övervakning av  larmenheter i WiDetect systemet har vi lärt oss väldigt mycket om behovsanpassad mjukvaruutveckling, databaser och centrala systemlösningar.

Just nu pågår också utveckling av nästa generation mjukvara och mobila appar som gör det ännu enklare för dig som användare att hantera våra system.

 

Slutanvändaren av våra applikationer är alltid i fokus i vår utvecklingsprocess. Allt från design, feedback och funktion måste samspela för att skapa en så bra användarupplevelse som möjligt. Vi arbetar idag med programmerare med hög erfarenhet av apputveckling, databaser och även mer avancerad systemutveckling.

Kontaktperson och affärsutvecklare/projektledare på Wappme är Karl-Johan Wirfalk.

Marknaden för mobila appar är väldigt stor och kopplingar till befintliga system på marknaden såsom webbplatser och sociala medier som FaceBook gör att potentialen i dessa lösningar är enorm. Tillsammans med våra partners kan vi hjälpa dig under hela utvecklingen från koncept och design till färdig applikation.

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte där vi kan ge dig mer information och samtidigt diskutera din idé.

Låt oss förverkliga din applikationsidé!