News

Välbesökt och uppskattat WiDetect Forum i Borås

Årets WiDetect Forum genomfördes 31:e a maj till 1:e juni med över 50 deltagare!
För Wideco är detta ett mycket viktigt event för att få träffa kunder och partners och stärka vårt samarbeten på alla sätt vi kan. Det är också ett ypperligt tillfälle för deltagarna att träffa oss, se produkter på plats, få information och utbildning, nätverka med branschfolk och utbyta erfarenheter med övriga deltagarna. Under första dagen presenterades Widecos team och sedan höll mätteknikerna Martin och Peter en genomgång av befintliga och nya produkter.

Dagen fortsatte med ett uppskattat föredrag av Anders Åhman från Nässjö Energiverk gällande drift och underhåll av Nässjös fjärrvärmesystem och efter lunch presenterades Widecos nya Dashboard som blev väl mottagen. Efterföljande workshop i mindre grupper var ett mycket givande sätt för oss på Wideco att samla upp förslag på förbättringar, hitta utvecklingspotential och svara på frågor. Det blev även en möjlighet för deltagarna att kunna prata i en mindre grupp och mer ingående om olika frågor, lösningar, dela erfarenheter och möjlighet till utveckling i framtiden.

Dagen avslutades med ölprovning och middag på Pumphuset i Simonsland.
Dagen efter var det återkoppling från första dagen och sedan höll Lars-Erik Hammarström på Tekniska verken ett uppskattat föredrag. Han berättade om deras arbete kring upplarmning av kammare och ledningar. Sedan fanns det tid för att närmare titta på Widecos produkter och ställa frågor kring både produktion och utveckling.

Ett stort tack till alla medverkande!

Widetect Forum

Widetect Forum

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.