News

Vi välkomnar ny Software Designer/Developer till Wideco!

Wideco välkomnar nu Marco Eberhardt som Software Designer/Developer till vårt växande IT- och utvecklingsteam.

Så här presenterar sig Marco själv: ”Marco Eberhardt heter jag och är 45 år ung och började här på Wideco nu i fredags den 11e januari! Har sett en längre tid fram emot att få börja så jättekul att äntligen få vara här.

Flyttade till en lägenhet i Mölnlycke i juli -18 och blev samtidigt både sambo med min käresta Maria som är sångpedagog i sitt egna företag Singing Being och pappa för andra gången den 24e juli till en liten son som fick det kärleksfulla namnet Love! Sedan tidigare relation har jag också en son Liam, som är 13 år.

Har arbetat med Delphi i över 20 år och skrivit alla möjliga typer av applikationer och små spel genom åren och den stora kunskapen som det inneburit tar jag gladeligen med mig in i familjen Wideco´s produktportfölj som känns jättespännande att få vara en del av.

På fritiden så tränar jag löpning och styrketräning för att förebygga att kroppen tar stryk framför all tid framför datorn. Har också i många år tränat kampkonst bl a Karate och Wing Tsun Kung-Fu(avskyr slagsmål bara så ni vet, men det är en skön trygghet att ha med sig i vårt samhälle). Jag spelar också gärna piano samt är ute i naturen så mycket jag kan och givetvis försöker jag få så mycket tid som möjligt med min familj och vänner.

Jag har tidigare spelat teater och varit med i ca 20 produktioner som statist inom tv/film bl ai säsong 1 av tv-serien Vår Tid Är Nu där jag skymtar förbi kameran som servitör då och då.”

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.