News

Webbutvecklare med teamledaransvar

Om dig
Brinner du för användbarhet tillsammans med teknik, ser JavaScript som ditt modersmål och CSS och HTML som enkelt. Hänger du med i framkanten av den tekniska utvecklingen inom webbutveckling samtidigt som du har erfarenhet av gränssnittsutveckling och har sinne för vad som är snyggt? Vill du ha kul på jobbet? Då skall du jobba hos oss. Du är en person med erfarenhet och intresse av webbutveckling och som också vill ta ett teamledaransvar och driva vårt team framåt.

Det här kan vi erbjuda dig
Wideco är ett tekniskt och innovativt produkt- och tjänsteutvecklingsbolag med huvudkontor i Borås. Hos oss får du vara med och ta fram, utveckla och underhålla många olika typer av mjukvaror och webblösningar inom IoT området och följa med på resor världen över som tekniskt stöd vid säljmöten / utbildningar. Våra marknader där vi har stort fokus idag är Europa, Kina, Korea, Mellanöstern och USA.

 • Möjligheten att påverka och forma din egen utveckling
 • Spännande och utvecklande uppdrag
 • Riktigt härliga kollegor som brinner för sitt arbete
 • Ett företag med världsledande produkter & system
 • Charmigt kontor i Borås

Kunskaper vi söker hos dig

 • Back-end: PHP och Node.js
 • Databaser: SQL, MySQL, PostgreSQL och MongoDB
 • Front-end: CSS (SASS, LESS), Javascript, HTML5 och Angular
 • CMS: WordPress (Roots.io)
 • Serverteknologi: LAMP-stacken
 • Projektledning

 Vem är det vi söker?

Du är självgående, har ett brinnande intresse för programmering och trivs med att arbeta i högt tempo. Du är stabil, noggrann, snabb och har en förmåga att snabbt förstå teknik och kommunikation mot denna. Du har stort eget driv och fungerar bra i team, även i mindre team. Du är en kvalitetsmedveten och målfokuserad programmerare som arbetar prestigelöst.

Du har även erfarenhet av att driva projekt och team. Vi jobbar testdrivet, med stort fokus på kodkvalitet och användarvänlighet (UX). Teamet är litet och engagerat och stämningen är avslappnad.

Du har ett stort intresse och förståelse av elektronik och teknik, webbdesign, har humor och uppskattar ett företag som har högt i tak och nära till beslut och som tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Vi letar efter dig som har en positiv inställning, är social och kan arbeta effektivt och strukturerat då vi har många samtidiga projekt, både stora och små.

Du behärskar svenska, engelska samt meriterande med tyska/franska i både tal och skrift.

Om ansökan

Rekryteringen sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan. Tjänsten är förlagd till vårt huvudkontor i Borås (Viared).
Märk ansökan med: Webbutvecklare Wideco 2020. Skicka din ansökan till Karl-Johan Wirfalk, kjw@wideco.se.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.