News

Webbutvecklare till Wideco

Webbutvecklare

Wideco Group består av bolagen Wideco Sweden och Wibrick Solutions AB. Båda bolagen har nu kraftiga expansionsplaner och en stor internationell marknad framför sig och behöver därför förstärka sin organisation med ytterligare en webbutvecklare till sitt utvecklingsteam.

Vill du vara med och utveckla marknadens mest effektiva system och digitala tjänster inom stationära och portabla läckagesystem, ronderingssystem och smarta dashboards? Du kommer också vara delaktig i vidareutvecklingen av wibrick© som är ett av Sveriges första kompletta infotainment- och ljudguidessystem (wibrick iBeacon system), som marknadsförs av vårt systerbolag Wibrick Solutions AB.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som webbutvecklare hos Wideco kommer du att ansvara för att strategiskt planera och utveckla Widecos och Wibrick Solutions portaler och webbplatser. Mycket kontakt sker även med externa byråer och partners när det gäller webbutveckling, betalningslösningar, andra integrationer osv.

Några av arbetsuppgifterna och de krav vi ställer på dig

• Installation, drift och underhåll av server och tjänster för LAMP-stack
• Objektorienterad PHP-utveckling (version 5.5 och senare)
• SQL-baserade databaser (gärna MySQL)
• Drift, installation, modifiering av teman och plugin inom WordPress
• HTML5, CSS, Javascript och JQuery

Wideco erbjuder dig ett arbete med frihet under ansvar där du får chansen att arbeta med marknadsledande system. Wideco är ett tekniskt och innovativt produkt- och tjänsteutvecklingsbolag med huvudkontor i Borås, som värnar om personlig utveckling med målet om att bli en av Västsveriges bästa arbetsplatser. Du kommer att arbeta med den senaste tekniken och vara delaktig i Widecos expansion.

Vi söker dig som vill vara med på den resan och samtidigt vill ha väldigt roligt!
Din profil
Vi söker dig som har mycket goda tekniska kunskaper och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har ett stort intresse för programmering och dina datakunskaper är mycket goda. Vidare har du kunskaper i Photoshop, InDesign och gränssnittsdesign. Dina kunskaper i svenska och engelska är flytande, såväl i tal som i skrift.
Som person är du driven, har humor, kvalitetsmedveten och målinriktad. Du gillar såväl självständigt arbete, som arbete i grupp. Vidare har du ett prestigelös och strukturerat arbetssätt tillsammans med en positiv inställning. Du trivs i en roll med högt tempo och flera parallella processer, då Wideco arbetar med många samtidiga projekt.

Glömde vi säga att vi också åker på konferenser varje år, tränar mycket, springer, gör hälsokontroller, cyklar, dricker mycket kaffe, grillar korv på altanen, har grymma disco AW:s, älskar inredning och har fantastiska visioner?
Låter tjänsten intressant? Anställningen kommer ske i bolaget Wideco Sweden AB.

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 30 juni. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Lotta Preijde: 0709-38 44 19 eller lotta@effektiv.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.