News

Webbutvecklare till Wideco

System Developer Wideco
Är du en passionerad och skicklig webbutvecklare?
Vi växer och expanderar internationellt och letar nu efter fler superhjältar till vårt utvecklingsteam. Som programmerare hos oss får du stort eget ansvar och arbetar med utveckling och underhåll av våra olika system och plattformar inom områdena läckagesystem och ronderingssystem.

Vi expanderar kraftigt, går in på nya marknader, utvecklar flera nya affärsområden och letar nu efter dig som vill ta börja din karriär, eller ta nästa steg i karriären och vara med på vår spännande resa!

Vem är det vi söker?
Du är självgående, har ett brinnande intresse för programmering och trivs med att arbeta i högt tempo. Du är stabil, noggrann, snabb och har en förmåga att snabbt förstå teknik och kommunikation mot denna. Du har stort eget driv och fungerar bra i team, även i mindre team. Du är en kvalitetsmedveten och målfokuserad programmerare som arbetar prestigelöst.

Du har ett intresse av elektronik och teknik, har humor och uppskattar ett företag som har högt i tak och nära till beslut och som tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Vi letar efter dig som har en positiv inställning, är social och kan arbeta effektivt och strukturerat då vi har många samtidiga projekt, både stora och små.

Vad kan vi erbjuda?
Wideco är ett tekniskt och innovativt produkt- och tjänsteutvecklingsbolag med huvudkontor i Borås. Vårt mål är att bli en av Västsveriges bästa arbetsplatser där vi också arbetar målmedvetet med CSR frågor. Hos oss får du vara med och ta fram, utveckla våra moderna webb-portaler.

Kunskaper vi söker hos dig

  • Back-end: PHP och Node.js
  • Databaser: SQL, MySQL, PostgreSQL och MongoDB
  • Front-end: CSS (SASS, LESS), Javascript, HTML5 och Angular
  • CMS: WordPress (Roots.io)
  • Serverteknologi: LAMP-stacken

Givetvis vet du en hel del om följande  

  • WordPress (drift, installation, modifiering av teman och plugin).
  • HTML5 och CSS med responsivitet
  • Javascript
  • jQuery

Övriga krav

Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Goda datakunskaper.
B-körkort.

Vi ser gärna att du blir en aktiv part i vårt team, har ett engagemang tillsammans med oss i arbetet att utveckla och effektivisera Widecos system och processer och att du vill vara med och påverka företagets utveckling och framgång – vara en del av Widecos kultur!

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan omgående då urval görs löpande till kjw@wideco.se.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Karl-Johan Wirfalk: 0706-101820 eller kjw@wideco.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.