XPM

WiDetect XPM™ är ett helt nytt trådlöst mätsystem som gör det enkelt för dig som operatör att med hög precision mäta på olika typer av larmtrådssystem under arbete i fält, följa upp mot garantier och säkra anläggningen mot driftstörningar. Systemet ger dig full kontroll över dina mätningar och analyser i fält och dessutom en säkrare arbetsmiljö.

 

Högsta precisionen

Med nya XPM har du ett verktyg som är kompatibelt med hela vårt WiDetect övervakningsystem. Det betyder att du kan mäta lokalt med med överlägsen precision på långa ledningar, men du kan även fjärrstyra XPM via ditt WiDetect Online konto.

Synkronisering mot WDO

Ett hostingkonto på våra WDO servrar ingår utan kostnad i XPM systemet. Detta gör det möjligt för dig att synkronisera all data mot ditt konto på WDO. Ger dig ett säkert system,backup och möjlighet till effektivare analyser när du är på kontoret.

XPM™ hittar läckan

XPM™ kan användas i alla typer av miljöer och på nästan alla typer av mättrådar som exempelvis nordiska systemet, 3dc sensorkabel, W3 sensorkabel, MultiZone sensorkabel, fuktband osv.

 

XPM klarar alla utmanare


Funktion

Systemet består av en mätenhet där anslutning till larmtråden görs på ett enkelt sätt. Mjukvaran XTool XPM är speciellt framtagen för pekskärm och körs på en regn-, damm- och stöttålig kraftfull pekskärmsdator.
XPM™  har även GPS för effektiv platsidentifikation samt WiFi för snabb och trådlös uppkoppling mellan pekskärm och mätenhet. Ett enkelt och smidigt sätt när du vill mäta, analysera och fundera i bilen istället för på platsen där mätenheten är ansluten.

Helt ny unik pulsekometer

Pulsekometern (TDR) i WiDetect XPM™ är nyutvecklad och utrustad med den senaste tekniken. Förutom att XPM™ har en hög noggrannhet på långa avstånd har vi optimerat systemet även för mätningar på mycket korta avstånd. I XTool XPM mjukvaran ändrar du enkelt och snabbt pulshastighet, typ av puls, gain, mätavstånd och amplitud.

Fördelen

Som komplement till våra övriga mätenheter är XPM perfekt. Med XPM
kan du göra snabba och noggranna lokaliseringar av felställen, dokumentera och analysera ditt ledningsnät, planera underhåll, minska förluster av mediavatten och höja din organisations mätkompetens.

  • Effektivare underhållsarbete
  • Helt nyutvecklad unik pulsekometer
  • Trådlöst teknik mellan pekskärm och mätenhet
  • Överlägsen precision
  • Ger dig exakta lokaliseringar av läckage och fel
  • Analysverktyg direkt i pekskärmsdatorn
  • Spara och lägg till mätplatser, mätningar på plats
  • Lägg till markörer direkt i fält
  • Dela mätningar med andra operatörer
  • Klarar tuffa förhållanden

”We are detectives on a mission to detect your leaks”

xpmbottom