Ventilationstorn

Ventilationstornen som vi marknadsför är tillverkade helt i plast och är avsedda att ersätta motsvarande rör i gjutjärn vid ventilation av fjärrvärmekammare. 

 

Väl beprövat

Ventilationstornen är väl utprovade och finns sedan flera år tillbaka monterat hos ett flertal energiverk i landet.

Integrerad antenn

Eftersom fler och fler fjärrvärmekammare övervakas med vårt WiDetect A1e kammarlarm så har vi tagit fram samtliga modeller av ventilationstornet med inbyggd GPRS antenn.

Egenskaper

Ventilationstornet kan levereras i ett antal olika dimensioner och utföranden med fast eller avtagbar överdel. Genom att gallret kan göras demonterbart kan rensning av ventilationstornet ske från utsidan.

 

Kan levereras med inbyggd GPRS antenn


Modeller

Våra ventilationstorn finns i T modell och H (huv) modell och kan levereras i ett visst antal dimensioner och utföranden med fast eller avtagbar överdel.

Tillbehör

Vi levererar också tjockväggiga krymhylsor för tätning mellan ventilationstorn och gjutjärnsrör i mark.Krymphylsorna är invändigt täckta med mastik och levereras individuellt förpackade i skyddsplast.

Fördelar

Ventilationstornen är väldigt lätta att montera, behöver inte målas och utsätts inte för rostangrepp som vanliga ståltorn. Underhållskostnaderna kan därmed hållas på en låg nivå.

  • Rostar inte
  • Låg underhållskostnad
  • Enkel montering
  • Inbyggda antenner
  • Många olika dimensioner
  • Avtagbara överdelar

”We are detectives on a mission to detect your leaks”

     ventilationstorn huv    ventilationstorn huv2