Fuktlarmband MultiDetect

WiSecure fuktlarmbandet kan användas som larmband för upptäckt av fukt och vatten hos fjärrvärmerör, fjärrkylarör, isolerade rörledningar i fjärrvärmekammare, bergrum, källare, lagerlokaler, fårrådsutrymmen, datagolv, m fl utrymmen där små mängder vatten kan orsaka stora skador.

 

Byggd för enkelhet

WiDetect® mäter varje minut statusen på din ledning och detekterar och lokaliserar felställen på din fjärrvärme- eller fjärrkylaledning. RedDetect® enkelt att installera, underhålla och använda.

Perfekt för ditt företag

WiDetect® systemet är skalbart och är ett av få på marknaden som så enkelt och snabbt kan utvecklas vid behov. Samtliga enheter och mjukvaror går trådlöst att uppdatera.

Valet är ditt

Fokusera på din kärnverksamhet och lämna övervakningsarbetet till WiDetect systemet. 
Pålitligt och driftsäkert.

 

Använd fuktbandet för övervakning av betongkulvert, inomhusledningar, datagolv osv.


Funktion

WiSecure fuktlarmband är trikåvävt av texturerad polyestertråd och har tre parallellt inlagda oisolerade trådar av mjukglödgad solid koppar. Varje koppartråd är inflätad i texturerad polyester med en egen färg för enkel och säker lokalisering av vänster respektive höger tråd. B

Användning

För att detektera fukt eller vatten hos larmbandet ansluts bandets larmtrådar till någon av våra olika modeller av övervakningsenheter.  Då fuktlarmgränsen kan sättas inom ett brett område kan vid en högt inställd larmgräns mycket små mängder fukt detekteras.

Montering

Beroende på användningsområde kan ett antal olika monteringssätt förekomma. Generellt gäller att bandet skall monteras så att fukten/vattnet lätt kan nå bandet. Koppartrådarna är helt invävda i bandet men det är viktigt att bandet skyddas mot vassa och metalliska föremål.

  • Effektivt
  • Enkel montering
  • Tidig detektion
  • Många användningsområden
  • Kostnadeffektivt
  • Koppla ihop rörledningar
  • Finns med drag- och skyddsband
  • Övervakning betongkulvert

”Small drops can turn into a shower, WiDetect them in no time.”