WiSecure W801

Specialtätning för vatten och radon – tillåter axiella rörelser
WiSecure® W801 är en specialtätning med en unik profilutformning för vatten och radon vid ingjutning av runda rör i betongväggar och golv.

TILL PRODUKTBLAD >>

 

 

Unik konstruktion

WiSecure® W801 är konstruerad för att fungera bekymmersfritt vid både låga och höga vattentryck. W801 är dessutom en s k rörelsevänlig tätning som tillåter axiella rörelser hos det ingjutna röret.

Passar alla rörmaterial

W801 kan användas till alla typer av rörmaterial, som t ex plast, stål, gjutjärn, betong m m och tillåter stor axiell rörelse hos rör med slät yta. Genom gummiringarnas speciella profiler erhålls en effektiv tätning mellan rör och betong.

Valet är ditt

WiSecure® tätningarna har funnits på marknaden sedan 80-talet. WiSecure® löser dina tätningsproblem och vi kan garantera att du blir nöjd.

 

WiSecure W801 väggenomföring är avsedd som vatten- och radonspärr vid ingjutning av rör i betongväggar och golv.


Justerbar

W801 tätningen är justerbar efter ingjutningen och kan monteras från in- eller utsida betongvägg. Genom gummiringarnas speciella profiler erhålls en effektiv tätning mellan rör och betong.

Rörelser

En kavitet i den grövre gummiringen fylls med fett för att ge en rörelsevänlig tätning samtidigt som fettet ger en säkerhet mot att vatten inte kryper förbi tätningen i eventuella repor på röret. Spännringens tryck får tätningen att expandera samtidigt som trycket mot den omgivande betongen ökar och fett tränger ut från fettspåret.

Egenskaper

WiSecure® W801tillverkas i SBR-gummi med en hårdhet av 40° ± 5° IRHD. Materialet motsvarar kraven i svensk standard SS 367611, tysk standard DIN 4060 samt övriga nationella standarder för tätningsringar av gummi. Spännring och spännklovar levereras som standard i varmgalvaniserat stål.

  • Unik konstruktion
  • Klarar höga vattentryck
  • Klarar axiella rörelser
  • Kostnadseffektiv
  • Enkel montering
  • Radonspärr

”Leaks can drain your business. WiSecure your investment”

 

w803