WiSecure W802

Specialtätning för vatten och radon

TILL PRODUKTBLAD >>

 

 

Unik konstruktion

Ringens unika profilutformning, i kombination med den tillhörande slangklämman, ger en effektiv tätning mellan rör och betong. W802 används med fördel där röret inte kommer att utsättas för större axiell rörelse. W802 är godkänd som tätning mot radongas.

Passar alla rörmaterial

WiSecure W802 passar till alla typer av rörmaterial som t.ex. plast, stål, gjutjärn, betong och skall monteras direkt på röret för att gjutas in tillsammans med detta. W802 kan även användas på korrugerande rör ≤ 110 mm.

Leverans

Wideco Sweden AB samarbetar med flera stora grossister för att våra produkter skall vara tillgängliga för snabba leveranser över hela Sverige. Vid prisförfrågningar, beställningar mm tag kontakt med din lokala grossist.

 

W802 används för vatten- och radontätning vid ingjutning av runda rör


Montering

Tätningen skall monteras direkt på röret för att gjutas in tillsammans med detta. Om hål skall borras i betongväggen för senare ingjutning av av rör/gummiring se vårt produktblad för rekommendation av borrhål.

Testresultat

Tätningarna i F800-systemet har med godkänt resultat genomgått funktions- och täthetsprov vid ett antal testcentra. SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut har gett ett utlåtande över tätningens förmåga att stoppa radongas. Se vår hemsida för testrapport.

Egenskaper

Tätningsringen tillverkas i syntetiskt gummi (SBR/EPDM) med en hårdhet av 40° ± 5° IRHD. Materialet motsvarar kraven i europanormen EN 681-1. Slangklämman levereras som standard i AluZink.

WiSecure W802 kan vid rätt utförd ingjtuning motstå ett tryck av 0,4 bar (4 m vattenpelare). Max. kontinuerlig arbetstemperatur för ingående gummimaterial är +45 °C. Kortvarigt kan ringen utsättas för +95 °C.

  • Unik profil
  • Klarar höga vattentryck
  • Dim. 16 – 2500 mm
  • Hög kvalitet
  • Kostnadseffektiv
  • Radongodkänd

”Leaks can drain your business. WiSecure your investment”

W802