WiSecure W803

Specialtätning för vatten – tillåter axiella rörelser

WiSecure W803 är en reparationstätning avsedd för vattentätning vid reparation av tidigare ingjutet rör där läckage uppstått mellan rör och betongvägg/golv.

TILL PRODUKTBLAD >>

 

Reparationstätning

WiSecure® W801 som reparationstätning är konstruerad för att fungera bekymmersfritt vid både låga och höga vattentryck. W803 är dessutom en s k rörelsevänlig tätning som tillåter axiella rörelser hos det ingjutna röret. 

Passar alla rörmaterial

W803 reparationstätning kan användas till alla typer av rörmaterial, som t ex plast, stål, gjutjärn, betong m m och tillåter stor axiell rörelse hos rör med slät yta. Genom gummiringens speciella profil erhålls en effektiv tätning mellan rör och betong. 

Valet är ditt

WiSecure® tätningarna har funnits på marknaden sedan 80-talet. WiSecure® löser dina tätningsproblem och vi kan garantera att du blir nöjd.

 

WiSecure W803 monteras i efterhand och används som reparationstätning


Justerbar

F803 tätningen är justerbar efter installationen och kan monteras från in- eller utsida betongvägg beroende på utseende på platsen. Genom gummiringens speciella profil och konstruktion erhålls en effektiv tätning mellan rör och betong.

Rörelser

En kavitet i den grövre gummiringen fylls med fett för att ge en rörelsevänlig tätning samtidigt som fettet ger en säkerhet mot att vatten inte kryper förbi tätningen i eventuella repor på röret. Spännringens tryck får tätningen att expandera samtidigt som trycket mot den omgivande betongen ökar och fett tränger ut från fettspåret.

Egenskaper

WiSecure® W801tillverkas i SBR-gummi med en hårdhet av 40° ± 5° IRHD. Materialet motsvarar kraven i svensk standard SS 367611, tysk standard DIN 4060 samt övriga nationella standarder för tätningsringar av gummi. Spännring och spännklovar levereras som standard i varmgalvaniserat stål.

  • Unik konstruktion
  • Klarar höga vattentryck
  • Enkel montering i efterhand
  • Klarar axiella rörelser
  • Kostnadseffektiv

”Leaks can drain your business. WiSecure your investment”