WiSecure W804

Specialtätning för vatten – tillåter axiella rörelser

WiSecure® W804 är en borrhålstätning avsedd som vattentätning vid borrade hål i betongväggar och golv. Med denna tätning undviks all betonggjutning i efterhand runt röret.

TILL PRODUKTBLAD >>

 

Borrhålstätning

WiSecure® W804 används vid borrade hål och är konstruerad för att fungera bekymmersfritt vid både låga och höga vattentryck. W804 är dessutom en rörelsevänlig tätning som tillåter axiella rörelser hos det ingjutna röret. 

Passar alla rörmaterial

W804 borrhålstätning kan användas till alla typer av rörmaterial, som t ex plast, stål, gjutjärn, betong m m och tillåter stor axiell rörelse hos rör med slät yta. Genom gummiringens speciella profil erhålls en effektiv tätning mellan rör och betong. 

Valet är ditt

WiSecure® tätningarna har funnits på marknaden sedan 80-talet. WiSecure® löser dina tätningsproblem och vi kan garantera att du blir nöjd.

 

W804 är avsedd som vattenspärr för borrade hål i betongväggar och golv


Justerbar

W804 tätningen är justerbar efter installationen och kan monteras från in- eller utsida betongvägg beroende på utseende på platsen. Genom gummiringens speciella profil och konstruktion erhålls en effektiv tätning mellan rör och betong.

Rörelser

En kavitet i den grövre gummiringen fylls med fett för att ge en rörelsevänlig tätning samtidigt som fettet ger en säkerhet mot att vatten inte kryper förbi tätningen i eventuella repor på röret. Spännringens tryck får tätningen att expandera samtidigt som trycket mot den omgivande betongen ökar och fett tränger ut från fettspåret.

Egenskaper

WiSecure® W801tillverkas i SBR-gummi med en hårdhet av 40° ± 5° IRHD. Materialet motsvarar kraven i svensk standard SS 367611, tysk standard DIN 4060 samt övriga nationella standarder för tätningsringar av gummi. Spännring och spännklovar levereras som standard i varmgalvaniserat stål.

  • Unik konstruktion
  • Klarar höga vattentryck
  • Enkel montering
  • Klarar axiella rörelser
  • För borrade hål
  • Kostnadseffektiv

”Leaks can drain your business. WiSecure your investment”