Är du intresserad av löpande bokföring och redovisning och gillar detaljer samtidigt som du har en förmåga att sätta dem i relation till helheten? Då kan tjänsten som redovisningsekonom hos Wideco vara något för dig!

Wideco
Vi är ett innovativt och högteknologiskt IoT-bolag som utvecklar hårdvara och mjukvara för smarta städer, industrier och fastigheter. Vi erbjuder kompletta IoT-lösningar som innefattar vår egen webbplattform WISION® och trådlösa IoT-sensorer som ger direkt avläsning samt en tydlig överblick och full kontroll av de aktuella systemen. Med våra sensorer kan man mäta och analysera allt från temperaturer och luftkvalitet, vibrationer från pumpar och ledningar till snödjup och fyllnadsgrad av återvinningskärl, på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt.

Om tjänsten
Som redovisningsekonom hos oss kommer du främst arbeta med löpande bokföring, kontoavstämningar, redovisning, rapportering och månadsbokslut. Du kommer att bidra till goda beslutsunderlag och ge stöd i ekonomiska redovisningsfrågor. Du deltar aktivt i arbetet med förbättring och utveckling av redovisningsområdet för Wideco.

Som redovisningsekonom rapporterar du direkt till VD.

Tjänsten är heltid och är en tillsvidareanställning (vi tillämpar alltid provanställning 6 månader). Tillträde så snart som möjligt. Vi sitter i härliga lokaler i vår egen fastighet i Viared, Borås.

Vem söker vi?
För att trivas i rollen som redovisningsekonom hos oss ser vi att du är en social, lösningsorienterad och strukturerad person som har ett analytiskt sinne för siffror. Med tanke på den föränderliga värld vi lever i så ser vi gärna att du som person stimuleras av att identifierar förbättringspotential och är med och påverkar hur framtida ekonomiavdelning bör arbeta. Du har en dokumenterad ekonomiutbildning från högskola, eller motsvarande, och tidigare arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom, konsult eller liknande. Meriterande om du har erfarenhet av årsbokslut.

Vi erbjuder dig en plats i ett gott gäng på ett innovativt företag med världsledande produkter och system i ständig förbättring och utveckling. Vi brinner för vårt arbete och har kul på jobbet!

Låter det intressant? Bra! Det tycker vi också!

Vi ser fram emot din ansökan till vw@wideco.se, Viktoria Wirfalk så snart som möjligt.