Brinner du för användbarhet tillsammans med teknik, ser JavaScript som ditt modersmål och CSS och HTML som enkelt? Är du i framkant av den tekniska utvecklingen inom webbutveckling samtidigt som du har erfarenhet av gränssnittsutveckling och har sinne för vad som är snyggt? Då kan detta vara rollen för dig.

Om vår kund
Wideco är ett högteknologiskt och innovativt bolag som grundades redan 1982. Här får du en fantastisk möjlighet, i ett familjärt mindre bolag, att vara med och utveckla olika typer av tekniska och innovativa webblösningar. Wideco erbjuder idag en komplett IoT plattform med hårdvara och mjukvaror för insamling och analys av mätdata från sensorer och larmenheter för smarta städer, industrier och fastigheter.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Webbutvecklare hos Wideco kommer du att utveckla framtidens IoT-plattform och du arbetar i gränssnittet mot användarna. Rollen är bred och variationsrik, där du kommer att få ansvara för utvecklingen, bidra med idéer och träffa kunder. Här får du chansen att vara med i hela processen från start till mål. Du samarbetar med ytterligare en kollega inom webbutveckling och två systemutvecklare.

Din profil
Vi söker en front-end utvecklare som har intresse för fullstack och en gedigen erfarenhet av moderna komponentbaserade JavaScript ramverk (Angular, React eller Vue) för vidareutveckling av vår IoT plattform.

Vår IT-miljö inkluderar:
• HTML, CSS/SASS, JavaScript
• Vue
• SQL databas
• WordPress (företagets webbsidor)

Som person har du ett stort eget driv, är självgående, har ett brinnande intresse för programmering och trivs med att arbeta i högt tempo. Du är noggrann samtidigt som du snabbt kan sätta dig in i teknik och kommunikation. Du uppskattar ett företag som har högt i tak och nära till beslut och som tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Vi letar efter dig som har en positiv inställning, är social och kan arbeta effektivt och strukturerat.

Företaget erbjuder dig:
• Möjligheten att påverka och forma din egen utveckling
• Spännande och utvecklande uppdrag
• Riktigt härliga kollegor som brinner för sitt arbete
• Innovativt företag med världsledande produkter & system
• Charmigt kontor i Borås

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Sista ansökningsdag är den 18 oktober. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Marie Wikström, marie@effektiv.se eller Jens Lindroth, jens@effektiv.se

Ansök här