Wideco expanderar och söker nu en engagerad Account Manager för att stärka sitt team. Har du ett starkt intresse för teknik och kundrelationer? I denna dynamiska roll får du chansen att bidra till att utveckla vår kundbas inom Fjärrvärme i Norden, och vara en del av vår spännande resa mot innovativa lösningar för smarta städer och industrier.

Din framtida arbetsgivare

Wideco är ett innovativt och högteknologiskt IoT-bolag som utvecklar hårdvara och mjukvara för smarta städer, industrier och fastigheter. Vårt största affärsområde just nu är inom Fjärrvärmesektorn där över 400 Energiverk i Norden använder våra egenutvecklade system i sin dagliga övervakningskontroll av infrastruktur. Vi erbjuder smarta uppkopplade lösningar som innefattar vår webbplattform WISION® och uppkopplade mätenheter som ger en tydlig överblick och full kontroll av de aktuella systemen.

Wideco som numer är en del av Pipelife (ett dotterbolag till Wienerberger AG), består av 16 engagerade medarbetare. Vi är inne i ett expansivt skede då det finns en stor efterfrågan på vår kompetens inom läckage-detektering och smarta lösningar inom flera områden och regioner. Därför söker vi säljare som med erfarenhet och driv tar oss till en ny nivå både försäljningsmässigt och kunskapsmässigt.

Det primära fokusområdet kommer att vara på nya kunder (mestadels Energiverk) i Norden. Våra affärer är i många fall komplexa och det kräver engagemang och förståelse och samarbete inom teamen.

Vi har för närvarande kontor i Viared, Borås samt i Lyon, Frankrike.

Vad erbjuder rollen?

I din roll som Account Manager hos oss, är du kärnan i vår affärsdrivande process i Norden. Ditt huvudfokus kommer att vara att etablera nya kundrelationer och utvidga vår kundbas. Du kommer att ha ett personligt ansvar för dina kunder, vilket inkluderar att skapa, underhålla och utveckla dessa relationer, samt att hantera din egen säljbudget.

Denna position innebär även regelbundna resor till kunder och partners över hela Norden. Således trivs du med en resande tjänst och möjlighet att vara på resande fot under veckorna.

Vem är du?

I rollen som Account Manager söker vi dig med ett par års erfarenhet av försäljning och som verkligen brinner för teknik och smarta lösningar. Du utmärker dig med din förmåga att skapa och upprätthålla starka relationer, inte bara med kunder utan även med kollegor, och du är alltid redo att utforska nya vägar och lära dig mer för att fortsätta växa professionellt. Din talang för att hantera flera uppgifter samtidigt och din problemlösningsförmåga är centrala för din framgång i denna roll.

Vidare värdesätter vi följande egenskaper hos dig som söker denna position:
– Självständig och förmåga att ta initiativ, samtidigt som du är en utmärkt social relationsbyggare
– Ett tekniskt intresse och förståelse, kanske till och med erfarenhet, inom områden som IoT-system och automation
– En ständig strävan efter kunskap och att bygga nya professionella kontakter

Har du även tidigare erfarenhet av att sälja mjukvarulösningar och/eller SaaS-tjänster, inklusive plattformar, användarlicenser och konnektivitet, ser vi det som extra meriterande.

Vi förutsätter att du är helt flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Ett körkort, goda datorkunskaper och snabbhet på tangentbordet är också viktigt. Om detta låter som du, ser vi fram emot din ansökan. Vi är övertygade om att du kommer att hitta en spännande och utmanande karriär hos oss!

Varmt välkommen med din ansökan

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Kajsa Larsson på kajsa.larsson@effektiv.se eller Jens Lindroth på jens@effektiv.se

Ansök

Account Manager