A great place to work

Vi skapar planen framåt tillsammans

Vårt huvudkontor ligger i Borås, och för oss handlar det om att vara en del av ett större mål. Vi strävar efter att bidra till en bättre livsstil för våra medarbetare och för kommande generationer. Vi försöker skapa en arbetsmiljö som stimulerar och ger alla individer utrymme för kreativitet och tillväxt. Vi försöker involvera alla anställda i utvecklingen av företaget och vi utgör färdplanen tillsammans som ett team.

Just nu söker vi

Brinner du för försäljning och vill vara en del av vår fortsatta tillväxtresa i Sverige? Är du genuint intresserad av IoT och vill vara med på resan och utveckla affärsområdena inom Smarta Fastigheter och Städer? Nu har du möjligheten att utveckla en helt ny marknad inom IoT-lösningar. Som säljare inom IoT med fokus på kunder inom fastighetsbranschen är din främsta uppgift att driva affärer som leder till smartare fastigheter. Du kommer att skapa och utveckla kundrelationer över hela landet med eget kundansvar och egen säljbudget.

Läs mer och ansök här senast 27 november 2021 – Effektiv – IOT Säljare

Vi söker en front-end utvecklare som har intresse för fullstack/jamstack och en gedigen erfarenhet av moderna komponentbaserade JavaScript ramverk. Vi söker dig som kan ta ett teamledaransvar och driva gruppen effektivt mot målen. Här får du chansen att vara med i hela processen från start till mål.

Läs mer och ansök här – Effektiv – Webbutvecklare

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för programmering och trivs med att arbeta i högt tempo. Vi skall nu bygga nästa generation av plattformen och behöver förstärkning. I rollen som Systemutvecklare kommer du att utveckla framtidens IoT-plattform som klarar miljontals med förfrågningar i sekunden och stora dataströmmar med integreringar mot många andra system.

Läs mer och ansök här – Effektiv – Systemutvecklare