A great place to work

Vi skapar planen framåt tillsammans

Vårt huvudkontor ligger i Borås, och för oss handlar det om att vara en del av ett större mål. Vi strävar efter att bidra till en bättre livsstil för våra medarbetare och för kommande generationer. Vi försöker skapa en arbetsmiljö som stimulerar och ger alla individer utrymme för kreativitet och tillväxt. Vi försöker involvera alla anställda i utvecklingen av företaget och vi utgör färdplanen tillsammans som ett team.

Just nu söker vi

REDOVISNINGSEKONOM

Är du intresserad av löpande bokföring och redovisning och gillar detaljer samtidigt som du har en förmåga att sätta dem i relation till helheten? Då kan tjänsten som redovisningsekonom hos Wideco vara något för dig! Som redovisningsekonom hos oss kommer du främst arbeta med löpande bokföring, kontoavstämningar, redovisning, rapportering och månadsbokslut. Du kommer att bidra till goda beslutsunderlag och ge stöd i ekonomiska redovisningsfrågor.

Läs mer och ansök här

FULLSTACK WEBBUTVECKLARE

Vi söker nu dig som vill bygga banbrytande lösningar med den senaste tekniken. Arbetar du idag som Fullstackutvecklare och är redo för nya möjligheter? Ta chansen och var med på en fantastisk resa framåt där du arbetar med Widecos egen IoT-plattform, skapar ditt livs bästa kod och där du får vara med och styra utvecklingen framåt. Välkommen med din ansökan!

Läs mer – Effektiv – Fullstack webbutvecklare

SYSTEMUTVECKLARE

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för programmering och trivs med att arbeta i högt tempo. Vi skall nu bygga nästa generation av plattformen och behöver förstärkning. I rollen som Systemutvecklare kommer du att utveckla framtidens IoT-plattform som klarar miljontals med förfrågningar i sekunden och stora dataströmmar med integreringar mot många andra system.

Kontakta CEO Karl-Johan Wirfalk. kjw@wideco.se