Gör din verksamhet smartare med IoT
Loading...
Wision Start 52021-10-06T11:18:04+02:00

Vi skapar användarvänliga plattformar
som säkrar städer, industrier och byggnader.

Wideco - Vi skapar affärsnytta med IoT

Widecos mål är att skapa innovativa tekniska system som ökar ditt företags driftsäkerhet och säkrar din infrastruktur genom att samla in mätdata, presentera, analysera och reagera på sensordata.

Vi har en komplett IoT plattform för sensorer inom smarta byggnader, industri och städer baserade på stadsnät för LoRawan. Vår IoT plattform gör ditt jobb enkelt och resultatet är en mer kostnadseffektiv drift och en säkrare miljö.

Genom att koppla upp produkter och låta dem kommunicera med vår IoT plattform öppnas en helt ny värld av möjligheter. Din verksamhet blir effektivare, sparar pengar, minskar risker och du kan öka din omsättning med helt nya erbjudanden till dina kunder.

LÄS MER OM VÅRA LÖSNINGAR FÖR SMARTA BYGGNADER

Senaste nyheterna från Wideco

WiDetect A1-systemet löser problemet med läckage i kritiska områden

Kritiska applikationer som exempelvis fjärrvärmekammare under mark eller ånggaskammare i New York, som du ofta ser ryker som på bilden, kräver ett driftsäkert intelligent övervakningssystem för att undvika dyra läckage och tidskrävande felsökning.

Vårt A1-system som löser uppgiften hanterar dagligen tusentals installationer och är baserat på 4G-kommunikation för högsta möjliga tillförlitliga drift.

Läs mer om vårt A1-system

REFERENSER

Vi är mycket stolta över våra kunder och de projekt vi är involverade i.
Alla referenser är viktiga för oss.

Load More Posts

Vi förenklar vägen till en hållbar framtid

Wideco strävar efter att göra så liten negativ miljöpåverkan som möjligt. Vi förespråkar därför energieffektiva lösningar och väljer miljöanpassade, återvinningsbara material och produkter. Dessutom har vi en effektiv avfallshantering med optimal källseparation och följer lagar och krav angående miljön.

Läs mer

”Vår IoT-plattform hanterar 24/7 tusentals med sensorer”

Wideco - Lokalisera dina läckor

Lokalisera dina läckor

WiDetect X6-enheten från Wideco är en avancerad pulsekomätare som upptäcker och lokaliserar fel på din ledning med den högsta noggrannhet som för närvarande finns tillgänglig.

Läs mer
Wideco - Hosting

Wideco Hostingmiljö

Vi erbjuder en omfattande plattform , inklusive hosting, fälttekniker, övervakning och lokal installation, som drivs av en komplett plug-and-play-installation.

Läs mer
Wideco - IoT-lösningar

IoT-lösningar

Wideco erbjuder ett brett utbud av olika LoRawan IoT-sensorer. Starta ditt projekt med oss och börja ansluta din industri, stad eller byggnader för att optimera ditt företag.

Läs mer
Till toppen