Gör din verksamhet smartare med IoT
Wision2022-07-11T08:06:24+02:00

WISION

Övervakning görs enkelt

WISION är en widgetbaserad webbövervakningsprogram i realtid som förenklar din övervakning, analys och statistik.

Smarta funktioner och verkliga fördelar

IoT driven monitoring solutions.

IoT driven monitoring solutions betyder att du kan mäta och övervaka praktiskt taget vad som helst – översvämning, temperatur, gas, flöde etc. – på ett användarvänligt sätt.

WISION är molnbaserat och har en widgetdesign för full åtkomst var som helst samt omedelbar och evig anslutning. Ta bara tag i din smarta enhet och få total kontroll.

Wideco - Wision
Wideco - Wision

Informativ widgetdesign

WISION ger en användarvänlig och dynamisk grafisk bild av realtidsdata och widgetbaserad information och statistik. Få åtkomst till den med din smartphone eller surfplatta.

VI bygger löpande på WISION med nya informativa och smarta widgets.

Snabb och enkel filtrering

WISION erbjuder en informativ instrumentpanel där du får en snabb översikt över status för ditt WiDetect-system. Överst kan du enkelt filtrera bort enheter, slingavsnitt eller larm som du vill fokusera på.

KPI-statistikwidgets

Våra KPI-statistik widgets ger dig smart och användbar statistik som ger realtidsdata för att förenkla operativa beslut.

Wideco - Wision
Wideco - Wision

Väderwidget

Integrerad väder widget ger dig den senaste väderprognosen baserat på GPS-positionen för din mätenhet.

Analysera och lokalisera

Våra smarta och enkla mätdata-widgets ger dig tillgång till analys av alla mätdata från dina olika typer av IoT sensorer och larmenheter.

Wideco - Wision
Wideco - Wision

SCADA/GIS Integration

WISION kan integreras med GIS-, Fastighetssystem och SCADA-system. För Energiverk finns en egen GIS-widget där du enkelt kan visa dina enheter, rörledningar, larmsektioner, kamrar, ventiler etc. direkt i Google Maps.

Enhetslista

Hantera alla dina sensorer och larmenheter från enhetslist-widgeten. Med åtgärdsfunktionen kan du snabbt utföra olika åtgärder på enheterna.

Vill du veta mer?

Hur många enheter kan jag ansluta till WISION?2020-12-03T11:08:26+01:00

WISION har ingen gräns och du kan ansluta tusentals olika enheter till ditt konto.

Jag vill ha GIS-integration – vad behöver jag?2020-12-03T11:08:16+01:00

Du behöver vår GIS-integrationswidget tillsammans med API för att kommunicera med ditt GIS-system. Vi använder ett standard API-gränssnitt, men det beror på vilken typ av GIS-system du har. Kontakta oss till så hjälper vi dig.

Hur ser licensmodellen ut?2020-12-03T11:07:06+01:00

WISION är baserad på användarlicenser och du betalar en månatlig kostnad. WISION levereras med ett administratörskonto som gör det enkelt att hantera olika användarlicenser. WISION kan användas av flera olika användare på ditt företag, såsom fälttekniker, underhållschefer, driftspersonal, ekonomi eller som ett övervakningsläge för mottagningen.

Särskilda widgets som inte ingår i standardversionen är tillgängliga mot en extra kostnad.

Till toppen