Varje dag händer 1000tals olyckor som inte behövt ske. Skördar som går förlorade. Hem som blir förstörda av läckor, eldsvådor, personskador, förlorad egendom och oräkneliga liv som går förlorade och påverkas. Vi drömmer om en tryggare vardag, där olyckor kan förhindras före dom sker. Att förutse en vattenläcka, innan det läcker. Att rädda en skörd innan den går förlorad. Att vi tillsammans räddar morgondagen redan idag. Vi behöver nu dig som älskar att bygga fantastiska banbrytande lösningar med den senaste tekniken och samtidigt kan leda ditt team. Ta chansen och var med på en fantastisk resa framåt, skapa ditt livs bästa kod och bli en del av ett härligt team av utvecklare.

 Om oss

Idag är Wideco är ett högteknologiskt och innovativt IoT bolag. Här får du en fantastisk möjlighet, i ett familjärt mindre bolag, att vara med och utveckla olika typer av tekniska och innovativa webblösningar. Wideco erbjuder idag en IoT plattform med hårdvara och mjukvaror för insamling och analys av mätdata från sensorer och larmenheter för smarta städer, industrier och fastigheter. VI skall nu bygga nästa generation av plattformen och behöver förstärkning.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Webbutvecklare hos Wideco kommer du att utveckla framtidens IoT-plattform och du arbetar i gränssnittet mot användarna. Rollen är bred och variationsrik, där du kommer att få ansvara för utvecklingen, bidra med idéer och träffa kunder. Här får du chansen att vara med i hela processen från start till mål. I vårt webbteam är vi idag 3 personer samt 2st i vårt systemutvecklarteam. Du kommer även få jobba ihop med UX/UI designer via vårt systerbolag reklambyrån Winterland.

Din profil
Vi söker en front-end utvecklare som har intresse för fullstack och en gedigen erfarenhet av moderna komponentbaserade JavaScript ramverk (Angular, React eller Vue) för vidareutveckling av vår IoT plattform. Vi söker dig som kan ta ett teamledaransvar och driva gruppen effektivt framåt mot målen.

Du är proffs på;

  • HTML, CSS/SCSS, JavaScript,
  • Webpack, Node, Typescript
  • Vue
  • SQL databas

Som person har du ett stort eget driv, är självgående, har ett brinnande intresse för programmering och trivs med att arbeta i högt tempo. Du är noggrann samtidigt som du snabbt kan sätta dig in i teknik och kommunikation. Du uppskattar ett företag som har högt i tak och nära till beslut och som tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Vi letar efter dig som har en positiv inställning, är social/utåtriktad och kan arbeta effektivt och strukturerat.

Företaget erbjuder dig:

  • Möjligheten att påverka och forma din egen utveckling
  • Spännande och utvecklande uppdrag
  • Riktigt härliga kollegor som brinner för sitt arbete
  • Innovativt företag med världsledande produkter & system
  • Charmigt kontor i Borås

Låter det intressant? Kontakta CEO Karl-Johan Wirfalk 0706101820 eller kjw@wideco.se